Κουφώματα αλουμινίου ανοιγόμενα και συρόμενα.

Τα Κουφώματα αλουμινίου, ανάλογα με τον τρόπο που ανοίγουν, χωρίζονται σε δύο μεγάλες κατηγορίες: Ανοιγόμενα και Συρόμενα.

Κουφώματα αλουμινίου
Κουφώματα αλουμινίου Ανοιγόμενα:

Κουφώματα αλουμινίου ανοιγόμενα Ε45 - Κουφώματα - KL

Ε-45

Κουφώματα αλουμινίου ανοιγόμενα Ε75 - Κουφώματα - KL

Ε-75

 

 

 

 

 

 

 

Κουφώματα αλουμινίου Συρόμενα:

Κουφώματα αλουμινίου συρόμενα Ε36 - Κουφώματα - KL

Ε-36

Κουφώματα αλουμινίου συρόμενα Ε52 - Κουφώματα - KL

Ε-52

Κουφώματα αλουμινίου συρόμενα Ε50 - Κουφώματα - KL

Ε-50

 

 

 

 

 

Με βασικό γνώμονα την ενεργειακή απόδοση του χώρου σας, τα κουφώματα αλουμινίου, θα διασφαλίσουν τις ιδανικές συνθήκες θερμοκρασίας για εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Χρησιμοποιούμε υλικά υψηλών προδιαγραφών χωρίς όμως να δίνουμε λιγότερο βάρος στην αισθητική του χώρου σας. Μαζί, θα επιλέξουμε την καταλληλότερη λύση για το κτήριο σας, λαμβάνοντας υπ όψιν κάθε παράγοντα που θα μπορούσε να μεταβάλει τη θερμική ισορροπία που θέλουμε να επιτύχουμε.

  • Υψηλή αισθητική μέσα από μια τεράστια ποικιλία σε προφίλ και μηχανισμούς.
  • Κορυφαία ποιότητα με τα πιο εκσυγχρονισμένα  υλικά.
  • Βελτιωμένη θερμομόνωση
  • Ηχομόνωση
  • Αντοχή σε ανεμοπίεση
  • Υδατοστεγανότητα

 

Η σειρά των προϊόντων μας για πόρτες και παράθυρα προσφέρει πολυάριθμες λύσεις για την υλοποίηση σχεδόν κάθε οικιστικής ή επαγγελματικής εφαρμογής, όπως ανοιγόμενες πόρτες, μονόφυλλα και δίφυλλα παράθυρα με μηχανισμούς ανάκλησης, συρόμενα συστήματα, σταθερά πλαίσια, περιστροφικά παράθυρα, μεγάλα συρόμενα ανασηκώμενα συστήματα κατά τη λειτουργία τους για διευκόλυνση της κύλισης καθώς και της αποτελεσματικότερης σφράγισης τους με λάστιχα, συστήματα για την κατασκευή κυρίων εισόδων και πολλά ακόμα.

Τα υλικά που χρησιμοποιούμε, συνοδεύονται από όλα τα απαραίτητα επίσημα πιστοποιητικά που δηλώνουν την καταλληλότητα τους. Αυτά αφορούν τα χαρακτηριστικά τους σχετικά με τη θερμομόνωση  καθώς και την ηχομόνωση που προσφέρουν, την αντοχή τους στα στοιχεία της φύσης και τη μηχανική αντοχή τους. Αποτέλεσμα; Ακόμα μεγαλύτερη διάρκεια ζωής…!

Το άρτια εκπαιδευμένο τεχνικό προσωπικό μας, θα προσαρμόσει τέλεια στο χώρο σας τα κουφώματα της επιλογή σας. Εσείς, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να διαλέξετε το χρώμα της αρεσκείας σας μέσα από τη μεγάλη ποικιλία που προσφέρουν οι προμηθευτές μας:

Χρώματα σε κουφώματα αλουμινίου - Κουφώματα - KL Χρώματα σε κουφώματα αλουμινίου - Κουφώματα - KL Χρώματα σε κουφώματα αλουμινίου - Κουφώματα - KL

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Να σημειώσουμε εδώ πως η ημερομηνία παράδοσης, ανάλογα με το χρώμα, μπορεί να υποστεί κάποιες αλλαγές, καθώς πέρα από εκείνα τα χρώματα που τυγχάνουν ευρείας εμπορικής χρήσης, τα υπόλοιπα θα πρέπει να γίνουν κατά παραγγελία.

Όποια και να είναι η επιλογή σας, θα είναι εξοπλισμένη με λαβές HOPPE. Μία από τις ηγέτιδες στο χώρο εταιρίες, που προσφέρουν λαβές κουφωμάτων κορυφαίας ποιότητας. Μπορούν να διαθέσουν λαβές σε μια μεγάλη ποικιλία υλικών, όπως αλουμίνιο, συνθετικά, υψηλής ποιότητας ειδικό χάλυβα ή ορείχαλκο.

λαβές κουφωμάτων