Συνθετικά Κουφώματα PVC – Blue Evolution

Συνθετικά Κουφώματα PVC – Blue Evolution

Συνθετικά Κουφώματα PVC – Blue Evolution

Συνθετικά Κουφώματα PVC - Blue Evolution
Συνθετικά Κουφώματα PVC - Blue Evolution

bluEvolution
Σύστημα προφίλ της νέας γενιάς!

 

Τα συνθετικά κουφώματα με το σύστημα BlueEvolution 92 της Salamander, είναι μια απάντηση για τις τελευταίες απαιτήσεις με ένα υψηλό επίπεδο μόνωσης. Πρόκειται για ένα 6-θάλαμο σύστημα με πλάτος βάσης 92 mm, με συντελεστή μεταφοράς θερμότητας  UF=1,0 W/m2 K. Η βελτιστοποίηση κατά UF=0.94W/m2K επιτυγχάνεται από τη χρήση επένδυσης SIP . Με προφίλ συνολικού ύψους μόλις 118 mm τa bluEvolution, επιτρέπουν ακόμα περισσότερο φως στα δωμάτια. Το σύστημα έχει τρεις σφραγίσεις: δύο περιφερειακές και μια κεντρική, η οποία βελτιώνει τόσο την θερμική μόνωση όσο την αντοχής στη σκόνη και την ηχομόνωση. Σε συνδυασμό με την κατάλληλη αναλογία τζάμια μόνωση μπορεί να φτάσει έως και 45 db.

 

Συνθετικά κουφώματα PVC Κουφώματα - KL

Σύστημα: 6 θαλάμους

Μόνωση: διπλή φάλτσα
Κατασκευαστικό πλάτος: 92 χιλ
Πλάτος του υαλοπετασμάτων: εώς 60 χιλ
Υαλοπίνακας: στάνταρτ
Συντελεστής μεταφοράς θερμότητας: 1,0 W/m2K
Βαθμός ηχομόνωσης: πάνο από 47 dB

 

Το σύστημα επιτρέπει την εγκατάσταση γυαλιού έως 60 mm, η οποία σας επιτρέπει να χρησιμοποιήσετε τις τελευταίες τεχνολογίες στην παραγωγή γυαλιού. Όλα τα bluEvolution προφίλ ανταποκρίνονται στις προδιαγραφές RAL Class A πάχους 3 mm. Η υψηλής ποιότητας μόνωση που προσφέρουν τα καθιστούν ιδανικά  σε κτήρια “χαμηλής ενεργειακής κατανάλωσης“.

Το σύστημα BluEvolution έχει μια πολύ κομψή εμφάνιση και μοντέρνο σχεδιασμό. Οι υψηλές μηχανικές του ιδιότητες, το καθιστούν εξαιρετικά στιβαρό προφίλ και σε συνδυασμό με τα κατάλληλα υλικά, παρέχει αξιόπιστη προστασία.