Συνθετικά Κουφώματα PVC.

Συνθετικά κουφώματα PVC ανοιγόμενα και συρόμενα.

Τα Συνθετικά κουφώματα PVC, ανάλογα με τον τρόπο που ανοίγουν, χωρίζονται και αυτά σε δύο μεγάλες κατηγορίες: Ανοιγόμενα και Συρόμενα.

Συνθετικά κουφώματα PVC

Συνθετικά κουφώματα PVC Ανοιγόμενα:

Συνθετικά κουφώματα PVC Κουφώματα - KL

Stream Line SL

Συνθετικά κουφώματα PVC Κουφώματα - KL

Q-72

Συνθετικά κουφώματα PVC Κουφώματα - KL

Blue Evolution

 

 

 

 

 

 

 

Συνθετικά κουφώματα PVC Συρόμενα:

Συνθετικά κουφώματα PVC Κουφώματα - KL

Jet Line

Συνθετικά κουφώματα PVC Κουφώματα - KL

Lift & Slide

 

 

 

 

 

 

 

Συνθετικά Κουφώματα PVC.

 

  • Μια σύγχρονη λύση

Tα συστήματα της «Σαλαμάντερ» με πολλαπλούς θαλάμους, εγγυούνται ασφαλής και καθολικό κατασκευαστικό σύστημα, με υψηλές θερμοηχομονωτικές ιδιότητες, με μικρά έξοδα θέρμανσης, υψηλή ανθεκτικότητα και σταθερότητα. Τα κουφώματα από ΡVC παράγονται, όπως σε κλασικό σχέδιο, έτσι και σε εναλλακτική μορφή-με καμπύλους τοίχους. Όλοι οι συνδυασμοί από την μεγάλη ποικιλία επιτρέπουν όταν υπάρχει επιθυμία από τους πελάτες, πάνω στα προφίλ σκεπής να βάλουμε κάλυψη από το χρωματιστό σύστημα RAL.

 

  • Ποικιλία και ελευθερία

Η ποικιλία από κατασκευαστικά στοιχεία για τα συστήματα προφίλ κουφωμάτων, όπως και οι ευκαιρίες για την επεξεργασία της επιφάνειας των προφίλ με χρωματιστά αντικρίσματα με το σύστημα RAL ή με χρωματιστό και διακοσμητικό φιλμ, δίνουν ευκαιρία για ανεπανάληπτη ατομική διαμόρφωση και επιτυχία στο ιδιαίτερο στιλ, στην διαμόρφωση των προσόψεων.

 

  • Ηχομόνωση

Το σύστημα με 5 θαλάμους στα PVC προφίλ με πάχος 3 mm και πλάτος μέχρι 76 mm είναι αιτία για επίτευξη πιο υψηλού βαθμού ηχομόνωσης. Τα κατασκευαστικά στοιχεία στη κατασκευή των κουφωμάτων δίνουν ευκαιρία για επίτευξη ηχομονωτικών επιπέδων από 45 db. Οι μεγάλες ιδιαίτερα κατασκευασμένες εσωτερικές ατσάλινες θωρακίσεις στα φτερά και στο πλαίσιο απορροφούν τις δονήσεις από την επιφάνεια του παραθύρου. Με την κατάλληλη επιλογή προφίλ μπορεί να χρησιμοποιηθούν υαλοπίνακες με πάχος μέχρι 48 mm, όπου επιβάλλονται μεγάλες απαιτήσεις στην ηχομόνωση, όπως σε περίπτωση γειτονίας με κεντρικές οδούς, σιδηροδρομικές γραμμές, αεροδρόμια κ.λ.π.

Όποια και να είναι η επιλογή σας, θα είναι εξοπλισμένη με λαβές HOPPE. Μία από τις ηγέτιδες στο χώρο εταιρίες, που προσφέρουν λαβές κουφωμάτων κορυφαίας ποιότητας. Μπορούν να διαθέσουν λαβές σε μια μεγάλη ποικιλία υλικών, όπως αλουμίνιο, συνθετικά, υψηλής ποιότητας ειδικό χάλυβα ή ορείχαλκο.

λαβές κουφωμάτων