Η Εταιρία μας

Δίνουμε έμφαση σε κάθε λεπτομέρεια!!

Σχεδιάζουμε για εσάς, καλύπτοντας όλες τις ανάγκες στην κατασκευή ενεργειακών κουφωμάτων αλουμινίου και PVC για το σπίτι ή τον επαγγελματικό σας χώρο, πάντα με φαντασία και μεγάλη γκάμα προϊόντων.

Η εταιρεία μας “Κουφώματα -KL”, δημιουργήθηκε στις αρχές του 2016 με σκοπό να προσφέρει τις καλύτερες λύσεις στην ενεργειακή απόδοση κάθε σπιτιού, προστατεύοντας παράλληλα το περιβάλλον με ενεργειακά κουφώματα PVC & ALU

Μετά από προσωπική εμπειρία 12 ετών στον τομέα κατασκευής και πώλησης , είμαστε σε θέση να σας προτείνουμε και να σας βοηθήσουμε στην καλύτερη επιλογή των κουφωμάτων σας ,διασφαλίζοντας την ακέραιη λειτουργικότητα τους και την εξοικονόμηση ενέργειας στο χώρο σας

Η συνεχής μας ενημέρωση για τις εξελίξεις χώρο συστημάτων αλουμινίου, η πείρα που αποκτήσαμε με την πολύχρονη ενασχόληση στο χώρο αυτό, αλλά κυρίως η φιλική και υπεύθυνη εξυπηρέτηση, είναι οι λόγοι που θα μείνετε ικανοποιημένοι από την δουλειά μας. Είστε αρχιτέκτων/ πολιτικός μηχανικός ή απλώς ιδιώτης; Η εταιρία “Koufomata - Kl”, είναι στη διάθεσή σας, για να καλύψει κατασκευαστικά ότι κι αν έχετε φανταστεί για την κατοικία ή την επιχείρησή σας.

Η μεγάλη γκάμα των προϊόντων και υπηρεσιών μας, το εξαιρετικά έμπειρο & φιλικό τεχνικό προσωπικό και η αναβάθμιση των ειδικών κατασκευών, που συμβαδίζουν με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, αποτελούν εγγύηση για το καλύτερο αποτέλεσμα κάθε φορά.

Η εταιρεία μας επίσης διαθέτει:

 • Συστήματα σκίασης
 • Ρολά
 • Γκαραζόπορτες
 • Αντικουνουπικά συστήματα
 • Εσωτερικές & θωρακισμένες πόρτες
 • Πτυσσόμενα & κάγκελα inox
 • Λύσεις υπέρυθρης θέρμανσης μαρμάρου.

Με γνώμονα τούς  δύσκολους καιρούς που διανύει η χώρα μας , η “Κουφώματα – KL” καταφέρνει να κρατά χαμηλά τον πήχη στα κοστολόγια, χωρίς όμως να κάνει καμία έκπτωση στην ποιότητα των υλικών μας και πάνω απ’ όλα στο μεράκι της δουλειάς μας.

Εργαζόμαστε με αγάπη, τεχνογνωσια και ένα άρτια εκπεδευμένο προσωπικό πάνω στο αντικείμενο...

Η εταιρία «Koufomta - Kl» δραστηριοποιείται από το 2016, ακολουθώντας μια σταθερά επιτυχημένη πορεία μέχρι και σήμερα.

 • dummy Η Εταιρεια μας πορεύεται με γνώμονα την ικανοποίηση των δικών σας αναγκών. Βασικός μας στόχος είναι η διατήρηση της υψηλής ποιότητας των προϊόντων μας σε ανταγωνιστικές τιμές.
 • dummy Τα εξειδικευμένα συνεργεία μας είναι σε θέση να λύσουν όποια απορία έχετε. Θα σας βοηθήσουν να δημιουργήσουμε μαζί το αποτέλεσμα που επιθυμείτε.
 • dummy Εξελισσόμαστε συνεχώς στα προϊόντα μας, στις υπηρεσίες μας και στην τεχνογνωσία μας. Έχουμε μεγάλη γκάμα προϊόντων ώστε να ικανοποιούμε τις επιθυμίες και του πιο απαιτητικού πελάτη.
Image

Ο συνδυασμός της άμεσης εξυπηρέτησης με τις εξαιρετικές τιμές, αποτελούν σίγουρα έναν σημαντικό παράγοντα διαφοροποίησης.

Δίνουμε μεγάλη έμφαση την ποσότητα και την σωστη συνεργασια μας μαζι σας, θελουμε να σας βλεπουμε στα ματια!

 • dummy Η πίστη στην παροχή προϊόντων και υπηρεσιών με γνώμονα την ποιότητα, καθώς και η προσαρμογή στις συνεχώς μεταβαλλόμενες ανάγκες που προκύπτουν στον χώρο της τεχνολογίας, έχουν κατατάξει την επιχείρηση μας, σε κορυφαία παραγωγό ειδικών κατασκευών.
 • dummy Επιπλέον, το ανήσυχο πνεύμα των ιδρυτών και η μεγάλη γκάμα προϊόντων, δίνουν την ευκαιρία στους μηχανικούς να κατασκευάσουν, ότι μπορούν να φανταστούν.
Image

Λειτουργούμε παντα αντιμετωπίζοντας κάθε έργο μας ξεχωριστά.

Αναλαμβάνοντας τον ρόλο ενός πολύτιμου συνεργάτη, η εταιρία «Koufomata - Kl» βοηθά στη μελέτη, το σχεδιασμό και την εφαρμογή ενεργειακών κουφωμάτων αλουμινίου και PVC, απλών & ειδικών κατασκευών, αυτοματισμών αλλά και μιας τεράστιας γκάμας προϊόντων του κλάδου.

 • dummy Εξυπηρετεί τόσο ιδιώτες, όσο αρχιτέκτονες και πολιτικούς μηχανικούς.
 • dummy Θέτει πάντα πρώτιστο στόχο της, την όσο το δυνατόν καλύτερη και ποιοτικότερη εξυπηρέτηση των πελατών της, ενώ φροντίζει για την συνεχή ανάπτυξη και βελτίωση των προϊόντων της.
Image
logo

Λεωφ. Κωνσταντίνου Καραμανλή 12, Χαλκίδα 

Koufomata - KL

Follow Us:

Income Tax Planning

  View Service