Image

Σήτες για πόρτες, παράθυρα και μπαλκονόπορτες.

Προσφέρουμε μία πλήρη σειρά προϊόντων για πόρτες και παράθυρα με ποικιλία επιλογών, όπως σήτες με κατακόρυφη και οριζόντια κίνηση για πόρτες και παράθυρα, ανοιγόμενες σίτες για πόρτες, συρόμενες, καθώς και σήτες σταθερές.

Οι σήτες είναι κατάλληλες για πληθώρα εφαρμογών, όπως βεράντες, αυλές, θερμοκήπια και μπαλκονόπορτες. Ακολουθώντας τις σύγχρονες τάσεις, σας παρουσιάζουμε τη νέα σειρά από σήτες PLISSE (πλισέ), ένα σύστημα που εξασφαλίζει την προστασία από τα έντομα αλλά, χάρη στην τεχνολογία που εφαρμόζεται σε συνδυασμό με τον πλαστικό μηχανισμό ερπύστριας (scorpion tail) και την απουσία ελατηρίου επαναφοράς, το σύστημα Plisse λειτουργεί με χαμηλό κάτω οδηγό ύψους 2mm, επιτρέποντας σε όλους να απολαμβάνουν την ασφαλή πρόσβαση των παιδιών και των ηλικιωμένων.

Οι πλαστικοί σύνδεσμοι δίνουν στο χρήστη τη δυνατότητα να αφαιρεί τη σήτα για καθαρισμό ή φύλαξη κατά τους χειμερινούς μήνες.

Συστήματα σήτας που διατίθενται από την εταιρία μας:

• Κλασικό κάθετης κίνησης
• Κλασικό οριζόντιας κίνησης με ίσο πανί
• Κλασικό Συρόμενο
• Ανοιγόμενο
• Πλισέ
• Πιέτα

Κλασική σήτα

Κλασική σήτα είναι κατάλληλη για όλους τους τύπους των κουφωμάτων με κύρια χαρακτηριστικά την προσιτή τιμή, την αθόρυβη λειτουργία και την ευκολία τοποθέτησης. Μπορεί να έχει κάθετο είτε οριζόντιο κλείσιμο. Ανάλογα με την κίνησή της μπορούμε να ενσωματώσουμε φρένο (κάθετη άνοιγμα), ή μαγνήτη (οριζόντιο άνοιγμα) είτε κλείσιμο τύπου “βουρτσάκι” για εύκολη και ασφαλή λειτουργία.

Image
Image

Σήτα Plisse

Η σήτα PLISSE, είναι κατασκευασμένη για παράθυρα και μπαλκονόπορτες, έχει δυνατότητα οριζόντιας ή κάθετης εφαρμογής. Διαθέτει άκαυστο πανί υψηλής αντοχής τύπου ακορντεόν και αποτελεί την πλέον σύγχρονη και ποιοτική λύση. Διαθέτει κορδόνι kevlar που της χαρίζει μεγάλη αντοχή σε σκληρή καθημερινή χρήση, καθώς και αντοχή στο χρόνο και τα στοιχεία της φύσης.

Πλεονεκτήματά της αποτελούν η δυνατότητα κάλυψης μεγάλων ανοιγμάτων (έως και 6 μέτρα), η αναστρεφόμενη λειτουργία της, όπως επίσης και ο κάτω οδηγός ύψους 2mm που διευκολύνει τη διέλευση. Ποιό συγκεκριμένα: H PLISSE 22 είναι ένα νέο μοντέλο σήτας με πτυχωτό πανί polyester Ολλανδικής προέλευσης, κατασκευασμένη για παράθυρα και μπαλκονόπορτες.

Ο απαιτούμενος χώρος τοποθέτησης είναι μόνο 22mm. Ο κάτω οδηγός έχει νεροδιώχτες και ύψος 6mm για εύκολη διέλευση. Δεν βιδώνεται στο πάτωμα και προσφέρεται με ταινία διπλής όψεως. Επίσης προστατεύει τα κορδόνια VECTRAN (ανθρακόνημα) κρύβοντας τα στο εσωτερικό του πλευρικά.

Ο πάνω οδηγός του διατίθεται έτοιμος τρυπημένος για βίδωμα κάνοντας την τοποθέτηση ακόμα πιο εύκολη. Η χρήση της είναι πανεύκολη καθώς διαθέτει εργονομικό σχεδιασμό λαβής ως πόμολο και κλείσιμο με μαγνήτες.

Στη λαβή έχει πλαστικές τάπες στο πάνω και κάτω μέρος αποφεύγοντας έτσι την τριβή με τον πάνω και κάτω οδηγό αλουμινίου. Στο κάτω μέρος της λαβής οι τάπες κουμπώνουν στον κάτω οδηγό, κάνοντας την πιο σταθερή. Μέγιστο πλάτος κατασκευής μονόφυλλης 2,50m και ύψος 3m. Διατίθεται και σε γκρι πανί.

Η σήτα τύπου Πιέτας

Η σήτα τύπου Πιέτας, είναι ουσιαστικά μια ποιοτικότερη παραλλαγή της Plisse που έχει όμως σαν βασικό χαρακτηριστικό την απουσίας ερπύστριας, και τον χαμηλό οδηγό αλουμινίου 9mm διευκολύνοντας πολύ την κινητικότητα. Επίσης να σημειωθεί πως τα χαρακτηριστικά της μας επιτρέπουν τη χρήση της σε εφαρμογές μονόφυλλης που απαιτούν μέχρι και μήκος 2,8m.

Image
Image

Ανοιγόμενη Σήτα

Η ανοιγόμενη σήτα, είναι κατάλληλη για εφαρμογές όπως για παράδειγμα εισόδου και κουζίνας. Έχει υψηλή αντοχή λόγω των ενισχύσεων από το προφίλ αλουμινίου ενώ το υλικό πανιού που είναι fiberglass, μας εξασφαλίζει αντοχή στην καθημερινή χρήση. Διαθέτουν μεντεσέ ελατηρίου για άμεση επαναφορά και μαγνητικό σύστημα για εύκολο και ασφαλές κλείσιμο. Είναι ιδανικά μελετημένη για πόρτες κουζίνας, εξώπορτες και αίθρια. Διατίθεται με ειδικό κουμπωτό προφίλ αλουμινίου που κρύβει τα λάστιχα.

Το πανί της είναι standard fiberglass που δεν σαπίζει και έχει τόση ελαστικότητα ώστε να μπορεί να τεντώνει τέλεια πάνω στην πόρτα δίνοντας μας το επιθυμητό αποτέλεσμα. Εναλλακτικά χρησιμοποιείται πανί σήτας από αλουμίνιο ή πανί pet εξαιρετικά ανθεκτικό και στα νύχια των κατοικίδιων φίλων μας. Επίσης υπάρχει η δυνατότητα προσθήκης ταμπλά στο κάτω μέρος της πόρτας για ευκολότερη χρήση από παιδιά και ηλικιωμένους. Ο μεντεσές ελατηρίου και το σύστημα μαγνήτη της επιτρέπει άνετο και ασφαλές κλείσιμο.