Image

Είσοδοι ασφαλείας Αλουμινίου

Οι σύγχρονες εξωτερικές ή εσωτερικές πόρτες, πρέπει να πληρούν υψηλές προδιαγραφές ασφάλειας,design, και μακράς διάρκεια ζωής.

Οι προτεινόμενες από την εταιρεία μας είσοδοι εξωτερικού και εσωτερικού χώρου, είναι σε μεγάλη ποικιλία σχεδίων και ανταποκρίνονται σε κάθε ποιοτική και αισθητική απαίτηση. Οι εξώπορτες παράγονται από άριστα κατασκευαστικά στοιχεία, τα οποία δεν δημιουργούν συνθήκες εμφάνισης θερμογέφυρων και διακρίνονται για τις θερμομονωτικές τους ιδιότητες, όπως επίσης και για την ασφάλεια τους, καθότι είναι πιστοποιημένες από διαπιστευμένους φορείς στην κατηγορία WK2.

Σε κάθε περίπτωση, η αισθητική είναι καθοριστική και πρέπει να είναι πάντα εναρμονισμένη με το περιβάλλον. Κάθε αισθητική απαίτηση μπορεί να ικανοποιηθεί με τους πολυάριθμους συνδυασμούς χρωμάτων και εξωτερικών επενδύσεων που διαθέτουμε. Πάνω από όλα, οι είσοδοι ασφαλείας επειδή πρέπει να προσφέρουν στο χρήστη ασφάλεια στην παραβίαση, είναι πιστοποιημένες από διαπιστευμένους φορείς στην κατηγορία WK2 που δηλώνει προστασία σε παραβίαση από διαρρήκτη που μπορεί να χρησιμοποιήσει το βάρος του σώματός του και απλά εργαλεία όπως κατσαβίδια, πένσες και μικρά τσεκούρια για να διαρρήξει κλειδωμένα και ασφαλισμένα δομικά στοιχεία.

Είσοδοι ασφαλείας PVC & Αλουμινίου

Μπορούμε να σας προσφέρουμε μία πλήρη σειρά σε Πόρτες, έτοιμων για τοποθέτηση, για κατοικίες και επαγγελματικούς χώρους. Συνδυάζοντας τη λειτουργικότητα με την αισθητική και την προστασία έναντι στην παραβίαση, διαθέτουμε μία σειρά θυρών ασφαλείας για κύριες εισόδους.

Image
Image
Image
Image

Πόρτες Θωρακισμένες

Η εταιρία μας διαθέτει πόρτες θωρακισμένες εσωτερικές και εξωτερικές, εγχώριας παραγωγής. Φύλλο με διπλή θωράκιση, ρυθμιζόμενοι (καθ’ ύψος) μεντεσέδες βαρέως τύπου, ματάκι 180 μοιρών, το εξάρτημα προστασίας του κυλίνδρου (DEFENDER) και τα 13 ή 22 σημεία ασφάλισης σε κάσωμα 1,5mm ηλεκτροστατικά βαμμένο, είναι μόνο μερικά από τα χαρακτηριστικά που θα βρείτε στις θωρακισμένες μας πόρτες. Μπορείτε να διαλέξετε μέσα από μια μεγάλη ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων, ώστε να δώσετε στο χώρο σας το επιθυμητό στυλ και συνάμα αξεπέραστη και εγγυημένη ασφάλεια που ενισχύεται ακόμη περισσότερο με τη δυνατότητα προσθήκης και 2ης ανεξάρτητης κλειδαριάς ασφαλείας.

 • Σημεία κλειδώματος από 18 έως 22 (4 σταθερά και τα υπόλοιπα κινούμενα).
 • Φύλλο πόρτας από ηλεκτρογαλβανισμένο χάλυβα πάχους 0,6mm έως 1,5mm.
 • Ειδική σκληρότητα και διπλή θωράκιση.
 • Κάσωμα 1,5mm ηλεκτροστατικά βαμμένο.
 • Μικρό κλειδί Κ2 Securemme με Defender
 • Ρυθμιζόμενοι κατά ύψος μεντεσέδες.
 • Ρυθμιζόμενος ανεμοφράκτης και πανοραμικό ματάκι.
 • Εξαρτήματα πόρτας σε χρυσό ή inox.

Εσωτερικές Πόρτες

Πόρτες εσωτερικές για κάθε γούστο. Οι εσωτερικές πόρτες μπορούν να ‘’διακοσμήσουν’’ όμορφα ή άσχημα τον χώρο σας.

H πραγματικά οικονομική τιμή σε σχέση με την άριστη ποιότητά τους τις καθιστά την πρώτη επιλογή των καταναλωτών! Τα παρά πολλά σχέδια καλύπτουν κάθε είδος γούστο και επιθυμία! Η κάσα τον πορτών είναι οβάλ ή τετράγωνη και αποτελείται από πλακάζ το οποίο κάνει τις κάσες εξαιρετικά ανθεκτικές σε υγρασία! Οι κάσες ενώνονται με το πρωτοποριακό σύστημα του μόρσου.

Οι εσωτερικές, διατίθενται σε έντεκα χρωματισμούς όπως wege οριζόντιο και δρυς οριζόντιο, υπόλευκο (μπιάνκο), ανοικτή κερασιά, παλισάνδρο, λευκό, καρυδιά, pamplona (νέο χρώμα), cappuccino(νέο χρώμα), minerale μπεζ (νέο χρώμα), minerale γκρι (νέο χρώμα). Στις πόρτες μας τοποθετούμε τρεις μεντεσέδες τύπου βαρελάκι σε χρώμα χρυσό η νίκελ. Υπάρχει και δυνατότητα να τοποθετήσουμε διπλό μεντεσέ ρυθμιζόμενο. Οι κλειδαριές είναι οβάλ νίκελ ή χρυσές.

Οι πόρτες laminate, παρέχουν:

 • Πάχος πορτόφυλλων 47mm
 • Εσωτερική χαρτοκυψέλη
 • Οβάλ ή τετράγωνο κάσωμα από πλακάζ 40mm (Block Board).
 • Περβάζια 100% από κόντρα πλακέ θαλάσσης
 • Ενώσεις με το πρωτοποριακό σύστημα του μόρσου
 • 3 μεντεσέδες τύπου “μονό βαρελάκι” ή διπλοί μεντεσέδες ρυθμιζόμενοι.
 • Οβάλ κλειδαριές νίκελ ή χρυσές.
 • 11 διαθέσιμοι χρωματισμοί.
Image
Image

Πόμολα

Η εταιρεία μας διαθέτει και μπορεί να σας προσφέρει μια πλήρη γκάμα σε πόμολα που θα συμπληρώσουν άριστα ποιοτικά και αισθητικά την επιλογή σας σε οποιαδήποτε πόρτα. Ο συνδυασμός της ποιότητας και των χαμηλών μας τιμών, σίγουρα θα ικανοποιήσουν και τους πιο απαιτητικούς.

Φυσικά, καθημερινά προστίθενται και νέα σχέδια στην γκάμα των προϊόντων μας, δημιουργώντας μια μεγάλη ποικιλία επιλογών σε πόμολα.

logo

Λεωφ. Κωνσταντίνου Καραμανλή 12, Χαλκίδα 

Koufomata - KL

Follow Us:

Income Tax Planning

  View Service