Ρολά αλουμινίου και γκαραζόπορτες

Σας προτείνουμε μια πλούσια γκάμα από ρολά για γκαραζόπορτες.

Image

Τα Ρολά και η χρήση τους:

Η εταιρία μας προσφέρει μια πλούσια γκάμα από ρολά υψηλής ποιότητας. Σε σχέση με το είδος των κουτιών, το άνοιγμα και τα χρώματα, η γκάμα είναι μεγάλη.

Τα Ρολά και η χρήση τους:

 • Προστασία από τον ήλιο. Το καλοκαίρι προστατεύουν το σπίτι από την ζέστη και με αυτό το τρόπο σημαντικά μειώνουν τις δαπάνες ψύξης.
 • Αυξάνουν το αποτέλεσμα θερμομόνωσης των κουφωμάτων κατά τον χειμώνα. Η απώλεια μειώνεται μέχρι 50 %
 • Προσφέρουν μεγαλύτερη ασφάλεια στο χώρο σας.
 • Αυξάνει την μόνωση κατά του θορύβου Προστασία από τις επικίνδυνες υπεριώδες ακτίνες
 • Επιμηκύνουν τη ζωή των κουφωμάτων και τα διατηρούν σε πολύ καλή λειτουργική κατάσταση.

Από τη δημιουργία των κατάλληλων συνθηκών σκίασης, μέχρι την ασφάλεια της εισόδου γκαράζ, όλα είναι αποτέλεσμα της επιλογής και τοποθέτησης των κατάλληλων ρολών. Η εταιρεία μας, επιλέγοντας πιστοποιημένες πρώτες ύλες, δημιουργεί ιδανικές προτάσεις για τη σκίαση του εσωτερικού χώρου σας, την ενίσχυση της ενεργειακής εξοικονόμησης, αλλά και την προφύλαξη από έντονες καιρικές συνθήκες.

Η ποιοτική τους κατασκευή προφυλάσσει τον χώρο σας, ενώ παράλληλα εγγυάται την ποιότητα ζωής και την αντοχή του τελικού προϊόντος στον χρόνο και τη χρήση. Τις ιδιότητες των ρολών συμπληρώνουν η αυξημένη αντιδιαρρηκτική ασφάλεια, αλλά και η λειτουργικότητα, με την επιλογή του κατάλληλου μηχανισμού κίνησης.

Κουτιά Ρολού

 Ένα από τα πιο σημαντικά σημεία στην εγκατάσταση ενός ρολού είναι το κουτί στο οποίο τυλίγεται. Το κουτί πολλές φορές αποτελεί ευάλωτο σημείο για τη διάρκεια ζωής του ρολού, όσο και αιτία ενεργειακής υποβάθμισης, λόγω απουσίας ιδιοτήτων θερμομόνωσης. Ακόμη όμως και αυτά να μη συντρέχουν, τις περισσότερες φορές μοιάζει να είναι απλά μία άκομψη προσθήκη η οποία εξέχει από το κούφωμα.

Στη Koufomata - KL, φροντίζουμε ακόμη και για την πιο μικρή λειτουργική και αισθητική λεπτομέρεια. Εδώ θα βρείτε μία απάντηση στις δικές σας επιθυμίες κι ανάγκες, μέσα από τη μεγάλη ποικιλία τόσο τύπων όσο και υλικών κατασκευής για το κουτί του δικού σας ρολού, σε απόλυτη αρμονία με τον χώρο σας.

Image
Image
Image

Γκαραζόπορτες

Οι γκαραζόπορτες είναι πλέον απολύτως απαραίτητες για ένα σπίτι με ένα γκαράζ και διπλά απαραίτητες για επιχειρήσεις που διαθέτουν οχήματα, είτε είναι απλά αυτοκίνητα είτε κάποιου είδους φορτηγά ή κάτι παρόμοιο.

Αυτό που κάνει μία πόρτα γκαράζ τόσο απαραίτητη είναι το γεγονός ότι στην ουσία προσθέτει ένα σημαντικό στρώμα προστασίας στον χώρο, αφού είναι ένα φυσικό εμπόδιο που θα πρέπει να αφαιρέσει ο κλέφτης για να μπει μέσα και να κλέψει κάποιο όχημα. Επιπλέον, προσφέρει και προστασία από τη βροχή, τον ήλιο και άλλα στοιχεία της φύσης.

 1. Είδη γκαραζόπορτων ανάλογα με το είδος των φύλλων
  • Ρολά με μόνωση πολυουρεθάνης.
  • Ρολά με Διέλαση αλουμινίου (Βαρέως Τύπου).
 2. Η γκαραζόπορτα μπορεί να κατασκευαστεί με ή χωρίς κουτί
 3. Σε σχέση με την γκάμα χρωμάτων – οι γκαραζόπορτες μπορούν να είναι βαμμένοι σε διάφορα χρώματα και κατόπιν παραγγελίας σε οποιοδήποτε χρώμα.
 4. Η κίνηση της γκαραζόπορτας γίνεται με ηλεκτρικό μηχανισμό και με δυνατότητα τηλεχειρισμού. Φυσικά διαθέτουν και εφεδρικό χειροκίνητο μηχανισμό ελέγχου μανιβέλα.
 5. Διατίθενται σε στάνταρ διαστάσεις φύλλων 14 χ 55mm και 19 χ 77mm.
logo

Λεωφ. Κωνσταντίνου Καραμανλή 12, Χαλκίδα 

Koufomata - KL

Follow Us:

Income Tax Planning

  View Service