Πτυσσόμενα Κάγκελα Ασφαλείας

Όλα τα μοντέλα μας έχουν δοκιμαστεί σε αντίσταση διάρρηξης σύμφωνα με το Ευρωπαϊκό πρότυπο απόδειξης διαρρηκτών ENV 1627 και συνάπτονται κλάσης πιστοποίησης 3.

Image

Πτυσσόμενα Κάγκελα Ασφαλείας

Με στόχο πάντα την ασφάλεια και προστασία εσωτερικών και εξωτερικών χώρων (ιδιωτικές κατοικίες, επαγγελματικά κτίρια και γραφεία), επέκτεινε την παραγωγική δραστηριότητα της στις πτυσσόμενες πόρτες ασφαλείας προσφέροντας μοναδικό design και λειτουργικότητα σε συνδυασμό με την ποιότητα και ασφάλεια.

Η ασφάλεια ενός εσωτερικού ή εξωτερικού χώρου δεν αφορά μόνο στην φύλαξη αντικειμένων αξίας αλλά και την προστασία των ανθρώπων που κατοικούν ή εργάζονται σε αυτούς. Σήμερα οι διαρρήκτες δεν διστάζουν να εισβάλουν στα σπίτια ακόμη και με τους ιδιοκτήτες παρόντες. Η πτυσσόμενη πόρτα ασφαλείας είναι ένα καινοτόμο προϊόν, υψηλής αισθητικής, κατοχυρωμένο με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας, δίνοντας μια ολοκληρωμένη λύση στις απαιτήσεις για ασφάλεια, κομψότητα και λειτουργία

Τα πλεονεκτήματα της είναι:

  • Τα Πτυσσόμενα Κάγκελα Ασφαλείας είναι κατασκευασμένα εξ’ ολοκλήρου από ανοξείδωτο ατσάλι με εξωτερική επένδυση αλουμινίου για ένα ασφαλές–προστατευμένο και καλαίσθητο περιβάλλον που δύσκολα παραβιάζεται.
  • Ο συνδυασμός των διαφορετικών υλικών από τα οποία αποτελείται, προσφέρουν ανθεκτικότητα στον χρόνο, καλαισθησία στο χώρο ενώ τα εξωτερικά μέρη προσφέρουν άψογη εμφάνιση, μεγάλη ποικιλία χρωματισμών, ευκολία στο καθάρισμα και εγγυημένη ασφάλεια.
  • Τα συρόμενα μέρη είναι αθόρυβα, παραμένουν αμετάβλητα και δεν χρειάζονται συντήρηση.
  • Η πόρτα κλειδώνει σε 3 διαφορετικά σημεία με την χρήση κλειδαριάς από ανοξείδωτο ατσάλι.
  • Ο κάτω οδηγός μπορεί εύκολα να ανατραπεί και να ενσωματωθεί με την πόρτα διευκολύνοντας την διέλευση από παιδιά, ηλικιωμένους καθώς και άτομα με ειδικές ανάγκες.
  • Χάρη στους ειδικούς συνδέσμους που διαθέτει η πτυσσόμενη πόρτα ασφαλείας μπορεί να περιστραφεί κατά 180ο προς την αντίθετη μεριά του ανοίγματος που την έχουμε τοποθετήσει επιτρέποντας μας ακόμα καλύτερη διέλευση.
  • Κατασκευάζεται μονόφυλλη – δίφυλλη – αναστρεφόμενη – περιστρεφόμενη.
  • Τοποθετείται εύκολα και γρήγορα σε οποιοδήποτε κούφωμα–άνοιγμα, καινούργιας ή παλαιάς κατασκευής.

Ασφάλεια & Ποιότητα Πιστοποιημένη

Όλα τα μοντέλα μας έχουν δοκιμαστεί σε αντίσταση διάρρηξης σύμφωνα με το Ευρωπαϊκό πρότυπο απόδειξης διαρρηκτών ENV 1627 και συνάπτονται κλάσης πιστοποίησης 3.

Οι ορθοστάτες και οι μοχλοί της πτυσσόμενης πόρτας ασφαλείας έχουν λάβει αντιδιαβρωτική πιστοποίηση UNI 5687-73: προσδιορισμός αντοχής σε θάλαμο αλατονέφωσης.

Τα μοντέλα μας έχουν λάβει πιστοποιητικό CE UNI EN 13241-1. 10.000 ανοίγματα/κλεισίματα με τη συνήθη συντήρηση.

Image
Image
logo

Λεωφ. Κωνσταντίνου Καραμανλή 12, Χαλκίδα 

Koufomata - KL

Follow Us:

Income Tax Planning

    View Service