Σήτες κλασικές – Ανοιγόμενες – PLISSE

Σήτες για πόρτες, παράθυρα και μπαλκονόπορτες.

Image

Σήτες για πόρτες, παράθυρα και μπαλκονόπορτες.

Προσφέρουμε μία πλήρη σειρά προϊόντων για πόρτες και παράθυρα με ποικιλία επιλογών, όπως σήτες με κατακόρυφη και οριζόντια κίνηση για πόρτες και παράθυρα, ανοιγόμενες σίτες για πόρτες, συρόμενες, καθώς και σήτες σταθερές.

Οι σήτες είναι κατάλληλες για πληθώρα εφαρμογών, όπως βεράντες, αυλές, θερμοκήπια και μπαλκονόπορτες. Ακολουθώντας τις σύγχρονες τάσεις, σας παρουσιάζουμε τη νέα σειρά από σήτες PLISSE (πλισέ), ένα σύστημα που εξασφαλίζει την προστασία από τα έντομα αλλά, χάρη στην τεχνολογία που εφαρμόζεται σε συνδυασμό με τον πλαστικό μηχανισμό ερπύστριας (scorpion tail) και την απουσία ελατηρίου επαναφοράς, το σύστημα Plisse λειτουργεί με χαμηλό κάτω οδηγό ύψους 2mm, επιτρέποντας σε όλους να απολαμβάνουν την ασφαλή πρόσβαση των παιδιών και των ηλικιωμένων.

Οι πλαστικοί σύνδεσμοι δίνουν στο χρήστη τη δυνατότητα να αφαιρεί τη σήτα για καθαρισμό ή φύλαξη κατά τους χειμερινούς μήνες.

Συστήματα σήτας που διατίθενται από την εταιρία μας:

• Κλασικό κάθετης κίνησης
• Κλασικό οριζόντιας κίνησης με ίσο πανί
• Κλασικό Συρόμενο
• Ανοιγόμενο
• Πλισέ
• Πιέτα

Κλασική σήτα

Κλασική σήτα είναι κατάλληλη για όλους τους τύπους των κουφωμάτων με κύρια χαρακτηριστικά την προσιτή τιμή, την αθόρυβη λειτουργία και την ευκολία τοποθέτησης. Μπορεί να έχει κάθετο είτε οριζόντιο κλείσιμο. Ανάλογα με την κίνησή της μπορούμε να ενσωματώσουμε φρένο (κάθετη άνοιγμα), ή μαγνήτη (οριζόντιο άνοιγμα) είτε κλείσιμο τύπου “βουρτσάκι” για εύκολη και ασφαλή λειτουργία.

Image
Image

Σήτα EL GRECO

ME ΚΟΡΔΟΝΙΑ ΠΑΝΩ | ΚΑΔΕΝΑ ΚΑΤΩ

 

Αντοχή scorpion tail (ερπήστρια)
Χάρη στη Νέα Δομή η καδένα - ερπήστρια δε σκορπάει, δε διαλύεται.

Τεχνολογία scorpion tail (ερπήστρια)
Η τεχνολογία scorpion tail προσφέρει στην σίτα plisse ελεύθερη διέλευση και εύκολο καθαρισμό του δαπέδου.

Χωρίς ελατήρια επαναφοράς
Η λειτουργία της δε βασίζεται στον μηχανισμό επαναφοράς, αλλά κλείνει και ανοίγει εύκολα ακόμα και από παιδιά και ηλικιωμένους ή άτομα με ειδικές ανάγκες.

ΤΙΤΑΝΙUM

ΚΑΔΕΝΑ ΚΑΤΩ & ΤΑΙΝΙΑ ΕΛΑΣΜΑ ΠΑΝΩ

 

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

Το ατσάλινο έλασμα διαθέτει ειδική αντισκωριακή γαλβανική επίστρωση ΤEFLON, που σε περιβάλλον υγρασίας δημιουργεί ισχυρή ανθεκτικότητα στην διάβρωση. (σύγχρονη εφαρμογή στα αμαξώματα αυτοκινήτων)
Γρήγορη και εύκολη τοποθέτηση με ακίδες συγκράτησης
Το πανί είναι FIBERGLASS και ξετυλίγεται καθ’ ολο το μήκος της σε ευθεία γραμμή.

Η σίτα διαθέτει

ενισχυμένο άξονα περιτύληξης
fettuccia στο κάτω μέρος του πανιού εσωτερικά της κάτω καδένας

Δυνατότητα εφαρμογής σε όλους τους τύπους κουφωμάτων, νεόδμητων και αναπαλαιωμένων κτιρίων, πόρτων, παραθύρων και μπαλκονόπορτων.

Οι τύποι που διαθέτουμε σίγουρα θα καλύψουν τις ανάγκες σας για έναν ήσυχο και ήρεμο ύπνο. Το άνοιγμα ή το κλείσιμο τις σίτας γίνεται εύκολα ακόμη και από παιδιά ή ηλικιωμένους.

Image
Image

Ηλεκτρική σήτα PLATINUM ELECTRIC

Το πανί FORTE της PLATINUM ELECTRIC είναι fiberglass, διατίθεται σε μαύρο και γκρι χρώμα και συνδυάζει χαρακτηριστικά όπως:

  • Απωθεί το νερό
  • Εμποδίζει τη συσσώρευση της βρωμιάς
  • Είναι ανθεκτικό στην ανεμοπίεση
  • Προσφέρει οπτική ευκρίνεια για περισσότερο φυσικό φως και καλύτερο αέρα
  • Είναι στιβαρό και όχι ελαστικό

Η δομή των πλαϊνών οδηγών, χρησιμοποιώντας το σύστημα ZIP δεν επιτρέπει στο πανί της σήτας να εξέρχεται σε συνθήκες έντονης ανεμοπίεσης.

Η κάθετη κίνηση της σήτας επιτυγχάνεται με ασύρματο ή ενσύρματο μοτέρ. Η σήτα PLATINUM διαθέτει δύο τύπους κουτιών ανάλογα με τις διαστάσεις του κουφώματος.

Διατίθεται σε όλες τις αποχρώσεις.

Η σήτα τύπου Πιέτας

Η σήτα τύπου Πιέτας, είναι ουσιαστικά μια ποιοτικότερη παραλλαγή της Plisse που έχει όμως σαν βασικό χαρακτηριστικό την απουσίας ερπύστριας, και τον χαμηλό οδηγό αλουμινίου 9mm διευκολύνοντας πολύ την κινητικότητα. Επίσης να σημειωθεί πως τα χαρακτηριστικά της μας επιτρέπουν τη χρήση της σε εφαρμογές μονόφυλλης που απαιτούν μέχρι και μήκος 2,8m.

Image
Image

Ανοιγόμενη Σήτα

Η ανοιγόμενη σήτα, είναι κατάλληλη για εφαρμογές όπως για παράδειγμα εισόδου και κουζίνας. Έχει υψηλή αντοχή λόγω των ενισχύσεων από το προφίλ αλουμινίου ενώ το υλικό πανιού που είναι fiberglass, μας εξασφαλίζει αντοχή στην καθημερινή χρήση. Διαθέτουν μεντεσέ ελατηρίου για άμεση επαναφορά και μαγνητικό σύστημα για εύκολο και ασφαλές κλείσιμο. Είναι ιδανικά μελετημένη για πόρτες κουζίνας, εξώπορτες και αίθρια. Διατίθεται με ειδικό κουμπωτό προφίλ αλουμινίου που κρύβει τα λάστιχα.

Το πανί της είναι standard fiberglass που δεν σαπίζει και έχει τόση ελαστικότητα ώστε να μπορεί να τεντώνει τέλεια πάνω στην πόρτα δίνοντας μας το επιθυμητό αποτέλεσμα. Εναλλακτικά χρησιμοποιείται πανί σήτας από αλουμίνιο ή πανί pet εξαιρετικά ανθεκτικό και στα νύχια των κατοικίδιων φίλων μας. Επίσης υπάρχει η δυνατότητα προσθήκης ταμπλά στο κάτω μέρος της πόρτας για ευκολότερη χρήση από παιδιά και ηλικιωμένους. Ο μεντεσές ελατηρίου και το σύστημα μαγνήτη της επιτρέπει άνετο και ασφαλές κλείσιμο.

Δυνατότητα επιλογής με Συρματόσχοινα

logo

Λεωφ. Κωνσταντίνου Καραμανλή 12, Χαλκίδα 

Koufomata - KL

Follow Us:

Income Tax Planning

    View Service